WELCOME TO WONDERLAND (wonderlands)WELCOME TO WONDERLAND

Heihei! Du har nå kommet til bloggen til Marte og Eline. Vi har tidligere blogget på www.elineandmarte.blogg.no, og litt smått på våre egne blogger. Det er dessverre lenge siden vi avsluttet ElineandMarte, og nå tenkte vi at vi skulle få en ny og frisk start på blogglivet igjen. Vi valgte å kalle bloggen Wonderlands fordi navneblogg var teit syntes vi. Hihi.

Om du ikke kjenner oss fra før av, så er jeg, Eline, født i 1996, mens Marte er født i 1995. Vi har vært naboer hele livet, da snakker vi naboer vegg i vegg. (Jeg og Marte, vi er BESTEVENNEEER. Og har en tendens til å le oss hjel når noen sier feks: musa til pussy, I'm a leprechaun eller Imma do it myself med irsk aksent.) 

Egentlig har vi ingen grenser what so ever. Det som er gøy med oss.

Jeg har da nå sittet alene hos Marte i noen timer, og fikset på det nye designet mens hun har vært på pianotime. Ser nogenlunde bra ut, men trenger noen små endringer. Akkurat nå sitter vi og ser The Avengers, men jeg skjønner ikke så mye. Senere skal vi legge oss på taket og se på stjerner. Det med å ligge på taket til Marte og se på stjerner fant vi ut en gang vi begge så et stjerneskudd sammen for første gang. Da ble vi så gira at vi måtte ligge på taket for å se mer. Er utrolig koselig.

Vi skal prøve å blogge minst hver dag, annen hvert innlegg fra hver av oss. Skal selv til frisøren imorgen for å ta mitt første steg mot lysblondt hår igjen! Gleder meg masse, så dere får garantert se om resultatet blir bra.

Hilsen Eline og Marte!


3 kommentarer

Postet av: gertrud
Dato: 02.10.2012 Klokken: 08:25 -


gleder meg til å følge med på bloggen videre :-) lykke til jenta!
Postet av: andrea
Dato: 02.10.2012 Klokken: 08:27 -


jeg også ^
Postet av:
Dato: 02.10.2012 Klokken: 15:11 - http://readmywords.blogg.no


gleda me tell updates!! fett på, bodø pian

Skriv en ny kommentar