DIOR GRAND BAL (wonderlands)DIOR GRAND BAL

Så lykkeeeliiiiig!

I dag dro jeg og Marte en tur til City Nord for å kikke litt. Endte opp med en chill genser fra Gina og en leppestift fra Dior som jeg har siklet etter lenge. Den heter Diorific #040 Marilyn. Er en SUPERFIN rødfarge med hint av rosa når man ser den i rett lys. Tok den på meg før jeg dro på jobb, og når jeg var ferdig der (etter hele 5 og en halv time!!) var leppestiften like fin. Fylte ikke på engang så man kan trygt si at jeg er frelst! Øyevippene gav min kjære mamma meg helt ut av det blå. Håper de er like fine på, som av.. Vi var å så på dem for en stund siden, og for noen dager siden fikk jeg de! Søteste mamma.

Denne lørdagen skal jeg på julebord med de andre ansatte på H&M, gleder meg masse! Kanskje jeg skal prøve øyevippene da, slik at dere får se? Tror jeg skal ha på meg en helt basic svart kjole, og piffe opp med litt smykker osv. Håper det blir bra!

Syns forrssten dere har blitt dårlige på kommentarfronten i det siste...

-Eline (Marte, din tur snart)

7 kommentarer

Postet av: Emilie
Dato: 20.11.2012 Klokken: 23:06 - http://emiliesskap.blogg.no/


Unnskyld, skal bli bedre til å kommentere... men jobber du på H&M på City Nord? Hadde en av mine dårligste shoppeopplevelser der, samtidlig som jeg kjøpte favorittkjolen min :p Temmelig todelt situasjon altså :p

(Jeg bor ikke i Bodø, men jeg var der i to uker en sommer)
Postet av: heleneseljeas
Dato: 20.11.2012 Klokken: 23:06 - http://www.heleneseljeas.blogg.no


åh, vippene og fargen på leppestiften var utroolig fin!
Postet av: wonderlands
Dato: 20.11.2012 Klokken: 23:07 - http://wonderlands.blogg.no/


Emilie: // Wæ! Hva skjedde? Jobbet ikke der da, begynte i september..!
Postet av: Emilie
Dato: 20.11.2012 Klokken: 23:11 - http://emiliesskap.blogg.no/


http://emiliesskap.blogg.no/1351804863_min_lille_sorte_kjole.html skrev så vidt om det her, men det handlet egentlig om at dama som ekspederte meg serverte meg et strengt blikk som fikk meg til å føle meg som en freak... men jeg tør jo ikke gå utendørs kledd som jente, og det var vel uvant for henne at en gutt kom og kjøpte kjoler... :p
Postet av: wonderlands
Dato: 20.11.2012 Klokken: 23:20 - http://wonderlands.blogg.no/


Emilie: Det var ikke bra.. Ingen har nå vel med om en gutt kjøper kjoler eller ikke! Bare en ting å gjøre, og det er å heve seg over det..
Postet av: Emilie
Dato: 20.11.2012 Klokken: 23:22 - http://emiliesskap.blogg.no/


Jepp, har blitt flinkere til det nå. Men jeg la i alle fall igjen penger i butikken deres, og fikk en kjole jeg har brukt masse etterpå. Elsker den :)
Postet av: blackbarbiebeautyguru69
Dato: 21.11.2012 Klokken: 15:23 - http://BlackBarbieBeautyGuru69.blogg.no


Mamma har den der også! :)

Skriv en ny kommentar